CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI, HASAN LEVENT ÇÖPHÜSEYİNOĞLU

Okuduğunuz haber
OTOBÜS TERMİNALİNDE “GÜVENLİK” DÜZENLEMESİ

“ŞİMDİ YENİ BİR BESMELE ZAMANI”

Anasayfa   /    Gündem    /    OTOBÜS TERMİNALİNDE “GÜVENLİK” DÜZENLEMESİ

OTOBÜS TERMİNALİNDE “GÜVENLİK” DÜZENLEMESİ

Çorum Belediyesi, şehirlerarası otobüs terminalinde güvenlik amacıyla bazı düzenlemelere gitti. Otopark alanına giriş kapısının yeri değişirken, terminal içerisine yaya girişleri ise x-ray cihazının bulunduğu tek kapıdan yapılacak.

GÜNDEM      02 Subat 2024 - 17:26     0

OTOBÜS TERMİNALİNDE “GÜVENLİK” DÜZENLEMESİ

 

 

Çorum Valiliği İl Güvenlik Kurulunun son toplantısında alınan kararlar doğrultusunda Çorum Belediyesi şehirlerarası otobüs terminalinde bazı güvenlik tedbirleri aldı. Bu kapsamda terminal otoparkının giriş kapısının yeri değiştirildi. Daha önceden itfaiye müfrezesi yanındaki kapıdan otoparka giriş yapan sivil araçlar yeni düzenlemeyle Öğretmen Lisesi 1. Sokak üzerinden otoparka girebilecek. Ayrıca otopark girişine konulan PTS (Plaka Tanıma Sistemi) ile araçlar güvenlik amacıyla kayıt altına alınacak.

 

Yolcu girişleri ise artık sadece tek kapıdan sağlanacak. Yolcu ve yolcu yakınları otopark alanının bulunduğu kapıdan terminale giriş yapabilecekler. Ayrıca yolcu bekleme salonuna girişler güvenlik amacıyla x-­ray cihazları monte ediliyor. Güvenlik amacıyla yapılan düzenlemelerle vatandaşların seyahatlerini daha güvenli ve kontrollü hale getirmeyi amaçlanıyor.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ