OTOBÜS TERMİNALİNDE “GÜVENLİK” DÜZENLEMESİ

Okuduğunuz haber
“ŞİMDİ YENİ BİR BESMELE ZAMANI”

CHP ADAYI SAHAYA İNİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    “ŞİMDİ YENİ BİR BESMELE ZAMANI”

“ŞİMDİ YENİ BİR BESMELE ZAMANI”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, İl Genel Meclisi Grup Toplantısı’nda AK Parti ve MHP İl Genel Meclisi Üyeleriyle bir araya geldi. 31 Mart’ın yeni bir başlangıç olacağını ifade eden Başkan Aşgın,  “Seçimlerden de büyük bir zaferle çıkacağız.” dedi.

GÜNDEM      06 Subat 2024 - 17:51     0

“ŞİMDİ YENİ BİR BESMELE ZAMANI”

 

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti İl Başkanı Murat Günay, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak ile birlikte İl Genel Meclisi Şubat dönemi toplantısının açılışına katıldı. Toplantı öncesinde AK Parti ve MHP’li meclis üyeleriyle bir araya gelen Başkan Aşgın ve teşkilat başkanları seçim sürecini değerlendirdi.

 

Cumhur ittifakı olarak seçimlere hazırlandıklarını dile getiren Başkan Aşgın “Şimdi yeni bir besmele zamanı. Yeni bir besmeleye ihtiyaç var. Öyle arzu ediyoruz ki 31 Mart 2024 seçimlerinden de büyük bir zaferin ardından, yeni bir besmeleyle inşallah yola çıkacağız. Çünkü millet bizden hizmet bekler kimsesizlerin kimi olmak bizim şiarımızdır ve bu anlamda da hem merkezde hem tüm Çorum sınırları içerisinde hep beraber kimsesizlerin kimi olmanın gayreti içerisinde olduk. Allah'ın izniyle bundan sonra da olacağız. İnşallah yılmadan yorulmadan ilk günkü aşkla ilk günkü heyecanla 31 Mart'a beraber yürüyeceğiz.” dedi.

 

MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak da,  Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’ın rekor oyla yeniden göreve seçileceğini belirtti.  Çıplak “Milliyetçi Hareket Partisi  olarak Çorum'da, Cumhur İttifakı olarak Belediye Başkan adayımız Halil İbrahim Bey'in yanında seçimlere giriyoruz.  Allah nasip ederse 31 Mart'ta da güzel bir neticeyle Halil İbrahim Başkanımızı yeniden seçtireceğiz” dedi.  

 

AK Parti İl Başkanı Murat Günay ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar da 31 Mart’ta rekor bir oyla seçimi kazanacaklarına inandıklarını dile getirdi.

 

İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş da açıklamasında “Allah'ın izniyle, birlik ve beraberlik içerisinde hedefimize emin adımlarla  ulaşacağız.  Cumhur ittifakımızla birlikte 31 Mart'ta seçimlerin galibi olarak başarımızı taçlandıracağız” şeklinde konuştu.

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ