“BAYRAMI, BİRBİRİMİZİ KUCAKLAMAK İÇİN BİR FIRSAT OLARAK GÖRMELİYİZ”

Okuduğunuz haber
“BAYRAMIN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN EN ÜST SEVİYEDE YAŞANMASINA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”
Anasayfa   /    Gündem    /    “BAYRAMIN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN EN ÜST SEVİYEDE YAŞANMASINA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

“BAYRAMIN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN EN ÜST SEVİYEDE YAŞANMASINA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

AK Parti Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Kaya:

GÜNDEM      09 Nisan 2024 - 16:47     0

“BAYRAMIN BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN EN ÜST SEVİYEDE YAŞANMASINA VESİLE OLMASINI DİLİYORUM”

 

AK Parti Çorum Milletvekili ve  TBMM Adalet Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, mesajında şu ifadelere yer verdi: "Kıymetli Çorumlu Hemşehrilerim; On bir ayın sultanı Ramazan ayını geride bırakarak sevgiyi, kardeşliği, dostluğu ve mutluluğu paylaşma günü; toplum olarak da kaynaşma günü olan bayrama milletçe ulaşmanın huzur ve sevincini yaşıyoruz” dedi.

Bayramların, birlik ve beraberliği güçlendirdiğine dikkati çeken Kaya,"Ramazan Bayramımızın dostluklarımızın tazelenmesine, mutluluklarımızı paylaşıp artırmamıza, birlik ve beraberliğin en üst seviyede yaşanmasına vesile olmasını diliyorum. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bu özel günlerde büyüklerimizin hayır duasını almalı, küçüklerimizin bayram sevincine ortak olmalıyız. Ayrıca komşularımızla, ihtiyaç sahibi, yaşlı, kimsesiz vatandaşlarımızla, şehit ve gazi ailelerimizle bir araya gelerek bayram neşesini paylaşmalıyız." ifadelerini kullandı.

Tüm vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Milletvekili Oğuzhan Kaya, seyahat edecek vatandaşlara da trafik kurallarına uymaları, emniyet kemerlerini takmaları konusunda uyarılarda bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ