"ÇORUM’DA CUMHUR İTTAFAKI GÜÇLÜ BİR BİRLİKTELİK İLE SEÇİME HAZIR”

Okuduğunuz haber
CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI, HASAN LEVENT ÇÖPHÜSEYİNOĞLU

OTOBÜS TERMİNALİNDE “GÜVENLİK” DÜZENLEMESİ

Anasayfa   /    Gündem    /    CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI, HASAN LEVENT ÇÖPHÜSEYİNOĞLU

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI, HASAN LEVENT ÇÖPHÜSEYİNOĞLU

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Çorum Belediye Başkan Adayı Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu oldu.

GÜNDEM      27 Ocak 2024 - 11:00     0

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI, HASAN LEVENT ÇÖPHÜSEYİNOĞLU

CHP'nin Parti Meclisi (PM), 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi için kalan adayları belirlemek üzere bugün saat 18.00'de toplandı.
Genel Başkan Özgür Özel başkanlığında yapılan toplantıda Çorum'un Belediye Başkan Adayı Levent Çöphüseyinoğlu oldu.

 

 

Bu arada Mecitözü Belediye Başkan Adayı mevcut Belediye Başkanı Veli Aylar, Sungurlu Belediye Başkan Adayı Müslüme Salo ve Düvenci Belediye Başkan Adayı Hüseyin Türk olarak belirlendi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, “Parti Meclisi’mizin kararıyla; Çorum Belediye Başkan adayımız Mimar Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, Mecitözü Belediye Başkan adayımız mevcut başkanımız Veli Aylar, Sungurlu Belediye Başkan adayımız Müslüme Salo ve Düvenci Belediye Başkan adayımız Hüseyin Türk olmuştur.
İlimiz ve ilçelerimiz için, adaylarımız için hayırlı olsun” dedi.
CHP Çorum Belediye Başkan Adayı Hasan Levent Çöphüseyinoğlu, daha önceki yıllarda CHP’nin Belediye Meclis Üyeliğini yapmış, 2023 Mayıs seçimlerinde ise Çorum Milletvekili aday adayı olmuştu. Mimarlar Odası’nın Çorum İl Temsilciliğini de yapan Çöphüseyinoğlu, ayrıca Çorum Ticaret ve Sanayi Odası yönetiminde görev almış ve Oda Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmişti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ