ÇORUM'DA HAYVAN PAZARI GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Okuduğunuz haber
"ÇORUM’DA CUMHUR İTTAFAKI GÜÇLÜ BİR BİRLİKTELİK İLE SEÇİME HAZIR”

CHP'NİN BELEDİYE BAŞKANI ADAYI, HASAN LEVENT ÇÖPHÜSEYİNOĞLU

Anasayfa   /    Gündem    /    "ÇORUM’DA CUMHUR İTTAFAKI GÜÇLÜ BİR BİRLİKTELİK İLE SEÇİME HAZIR”

"ÇORUM’DA CUMHUR İTTAFAKI GÜÇLÜ BİR BİRLİKTELİK İLE SEÇİME HAZIR”

 Çorum siyasetinde yerel seçim öncesinde güç birliği yaşanıyor. AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel kurulunda Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayırıcı ile bir araya gelerek cumhur ittifakının Çorum'daki birlik ve beraberliğine vurgu yaptılar. 

GÜNDEM      18 Ocak 2024 - 11:54     0

 

 

 “MİLLETVEKİLİ AHLATCI’DAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI” 

 

 Ahlatcı, bu kritik buluşmada, "Çorum'un birlik ve beraberliği için Cumhur İttifakı'nın gücünü ortaya koymaya kararlıyız. Hedefimiz 16'da 16, bu yolda ilçelerimizi kucaklamak adına yoğun çaba sarf edeceğiz." ifadeleriyle güçlü bir dayanışma çağrısı yaptı. 

 

 CUMHUR İTTİFAKINDAN 16’DA 16 ÇAĞRISI

 

 Cumhur İttifakı, Çorum'un siyasi manzarasına güçlü bir damga vurarak, ilçeler arasında birlik ve koordinasyonu arttırmanın önemini vurguluyor. Hedef 16'da 16 vizyonuyla ilerleyen Cumhur İttifakı ilçelerin ortak paydada birleşmesini sağlamak için kararlı bir adım atmış durumda.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ