BAĞIMLILIKLA SONUNA KADAR MÜCADELE!

Okuduğunuz haber
ULAŞTIRMA BAKANI URALOĞLU ÇORUM'A GELİYOR!

ÇORUM FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN ALİ KOÇ’A ZİYARET

Anasayfa   /    Gündem    /    ULAŞTIRMA BAKANI URALOĞLU ÇORUM'A GELİYOR!

ULAŞTIRMA BAKANI URALOĞLU ÇORUM'A GELİYOR!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, çeşitli açılış ve incelemelerde bulunmak üzere 17 Kasım Cuma günü Çorum'a geliyor.

GÜNDEM      08 Kasim 2023 - 11:09     0

ULAŞTIRMA BAKANI URALOĞLU ÇORUM'A GELİYOR!

 

VEKİLLER ZİYARET ETTİ

AK Parti Çorum İl Başkanı Murat Günay, AK Parti Çorum Milletvekilleri Av. Yusuf Ahlatcı ve Av. Oğuzhan Kaya ile MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nu ziyaret ettiler.

HIZLI TRENİ İLETTİLER

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, "Çorum'un köklü geçmişi ve geleceği için bir araya geldiğimiz buluşmada, şehrimizin ihtiyaçlarına dair derinlemesine bir analiz yaparak, özellikle hızlı tren projesi gibi Çorum için kritik öneme sahip olan projeleri bakanımıza ilettik" dedi.

BAKAN ÇORUM'A GELİYOR

Yusuf Ahlatcı, açıklamasında şunları kaydetti: "Çorum'u daha da ileriye taşımak, kalkındırmak ve refah seviyesini yükseltmek adına yaptığımız bu çözüm odaklı görüşmeler sonucunda, 17 Kasım Cuma günü bakanımızın Çorum'u ziyaret edeceği müjdesini aldık.

Birlik, beraberlik ve kararlılıkla, Çorum'u daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Geleceği birlikte inşa ederek, Çorum'u daha parlak yarınlara taşıyacağız inşallah."

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ