ULAŞTIRMA BAKANI URALOĞLU ÇORUM'A GELİYOR!

Okuduğunuz haber
ÇORUM FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN ALİ KOÇ’A ZİYARET

ÇORUM BELEDİYESİ, 2 BİN PERSONELİYLE İSRAİL’İ BOYKOT EDİYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    ÇORUM FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN ALİ KOÇ’A ZİYARET

ÇORUM FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN ALİ KOÇ’A ZİYARET

Çorum Fenerbahçeliler Derneği, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Y. Koç’u ziyaret etti.

SPOR      08 Kasim 2023 - 12:26     0

ÇORUM FENERBAHÇELİLER DERNEĞİ’NDEN ALİ KOÇ’A ZİYARET

 

Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cumhur Sevinç ve dernek yöneticilerinin yer aldığı ziyaret, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde gerçekleştirildi.

Çorum heyetiyle yakından ilgilenen Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç’a, Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan ile Yönetim Kurulu Üyeleri İlker Dinçay ile Simla Türker Bayazıt da eşlik etti.

Çorum Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Cumhur Sevinç, derneğin faaliyetleri ile projeleriyle ilgili Başkan Ali Y. Koç’a sunum yaptı. 

Derneğin aktif 80 üyesi bulunduğunu belirten Sevinç, neredeyse üyelerin yarısının Fenerbahçe Kongre Üyesi olduğunu söyledi. Derneğe nitelikli üye kazandırmak ve kongre üyesi sayısını arttırmak için çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Sevinç, ayrıca çeşitli sosyal sorumluluk projeleri de yürüteceklerini kaydetti. 

Başkan Ali Y. Koç’u da Çorum’a davet eden Sevinç, Fenerbahçe Başkanı Ali Y. Koç’a özel olarak hazırlatılan bir tablo ile Çorum Leblebisi hediye etti. 

Çorum heyetini stadyumda ağırlayan Başkan Ali Y. Koç, Sevinç ve beraberindekilere Fenerbahçe Futbol Takımının soyunma odası ile basın toplantısı odasını da ziyaret ettirdi, günün anısına fotoğraf çektirdi. 
 
Ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde de bulunuldu. 

Çorum Fenerbahçeliler Derneği yöneticileri, Fenerbahçe-Trabzonspor karşılaşmasını da tribünden izledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ