SAFİ ŞEKER ÇİFTÇİYE SAFİ ZARAR OLDU!

Okuduğunuz haber
BELEDİYEDEN YENİ MİLLET BAHÇESİ YANINA YOL VE OTOPARK

BELEDİYE’DEN “GEOTEKNİK SAHA UYGULAMALARI” EĞİTİMİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYEDEN YENİ MİLLET BAHÇESİ YANINA YOL VE OTOPARK

BELEDİYEDEN YENİ MİLLET BAHÇESİ YANINA YOL VE OTOPARK

Çorum Belediyesi, yapımı devam eden Yüzüncü Yıl Millet Bahçesi’nin çevresinde yol genişletme ve otopark çalışmalarında sona geldi. Hamit Kaplan Caddesi ve Bayındır 1. Sokak, 15 metre yol, 20 metre açık otopark alanı olarak düzenlendi. Genişletilen yolda asfalt çalışmaları başladı. 

GÜNDEM      02 Ocak 2024 - 15:54     0

BELEDİYEDEN YENİ MİLLET BAHÇESİ YANINA YOL VE OTOPARK

 

 

Çorum Belediyesi’nin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile yapımını sürdürdüğü yeni Millet Bahçesi projesi büyük oranda tamamlanırken Çorum Belediyesi de yol ve otopark düzenleme çalışmalarını başlattı. nda sona yaklaştı. Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Millet Bahçesi etrafındaki Hamit Kaplan Caddesi ve Bayındır 1. Sokak’ta asfalt çalışmalarına başladıklarını bildirdi.

 

Hamit Kaplan Caddesi ve çevre yolunu geniş bir yol ile birleştirdiklerini ve Yüzüncü Yıl Millet Bahçesi’nin yan tarafına açık otopark alanı oluşturduklarını söyleyen Başkan Aşgın “Millet Bahçemiz artık tamamlanmak üzere. Bölgedeki otopark sorununu çözüyoruz. Millet Bahçesi’ne gelen hemşehrilerimiz ve çevre sakinlerinin kullanabileceği bir otopark alanı oluşturduk. Ayrıca Bayındır Sokağı 15 metrelik yol ile genişlettik. Çevre Yoluna kadar geniş bir yol ile bağlantısını sağladık. Gazi Caddesi ile Bayındır 1. Sokak arasına yeni bir yol açtık. Kaldırımlarımızı yeniliyoruz. Çorum Belediyesi olarak kendi ürettiğimiz kilit taşlarını döşüyoruz. Hummalı çalışmalarımız devam edecek. 2024 yılında da baharla birlikte şehrimizi asfaltla, kilit parke taşı ile güzelleştirmeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ