BELEDİYEDEN YENİ MİLLET BAHÇESİ YANINA YOL VE OTOPARK

Okuduğunuz haber
BELEDİYE’DEN “GEOTEKNİK SAHA UYGULAMALARI” EĞİTİMİ

2023’TE SOSYAL DESTEK KART İLE 12 MİLYON TL’LİK DESTEK

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE’DEN “GEOTEKNİK SAHA UYGULAMALARI” EĞİTİMİ

BELEDİYE’DEN “GEOTEKNİK SAHA UYGULAMALARI” EĞİTİMİ

Çorum Belediyesi, daha kaliteli ve dayanıklı yapılar inşa edilmesi için sektör temsilcilerine yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor.

GÜNDEM      09 Ocak 2024 - 08:41     0

BELEDİYE’DEN “GEOTEKNİK SAHA UYGULAMALARI” EĞİTİMİ

 

 

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen seminerle özellikle 6 Şubat depremleri sonrası önemi bir kez daha öne çıkan zemin özelliklerinin analizi konusunda bilgiler verilecek. Belediye Başkan Yardımcısı Lemzi Çöplü, 6 Şubat depremlerinin yapılarda zeminin ne kadar doğru analiz edilmesini gerektiren bir parametre olarak ortaya koyduğunu vurguladı.

 

Tanınmış bir zemin firmasının genel müdürü olan İnşaat Yüksek Mühendisi Habib Koçak Köse’nin katılımıyla 12 Ocak 2024 Cuma günü Belediye Konferans Salonunda saat 09.30’da Geoteknik Saha Uygulamaları Eğitiminin yapılacağını hatırlatan Lemzi Çöplü, “Kentleşmenin giderek arttığı günümüzde yapılaşma alanlarından yüksek oranda fayda sağlanması amacıyla yapılacak derin kazılarda destekleme sistemleri büyük önem arz etmektedir. Eğitim kapsamında ağırlıklı olarak Derin Kazı Destekleme Sistemleri ve Zemin İyileştirme Yöntemleri ile alakalı görseller ve videolarla tamamlayıcı bir sunum gerçekleştirilecektir. Tüm sektör çalışanlarını ve teknik elemanları eğitim seminerimize davet ediyoruz.” şeklinde konuştu

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ