CHP ADAYI SAHAYA İNİYOR

Okuduğunuz haber
SAADET PARTİSİ ÇORUM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK CIDIK TURAN ATLAMAZ'I ZİYARET ETTİ

CHP GENÇLİĞİ “ARZUM MERYEM AKDOĞAN”A EMANET

Anasayfa   /    Gündem    /    SAADET PARTİSİ ÇORUM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK CIDIK TURAN ATLAMAZ'I ZİYARET ETTİ

SAADET PARTİSİ ÇORUM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK CIDIK TURAN ATLAMAZ'I ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Çorum Belediye Başkan Adayımız Faruk Cıdık ve beraberindeki heyetle birlikte 2003 ve 2009 yılları arasında Çorum Belediye Başkanı olan Turan Atlamaz beyi evinde ziyaret ettiler.

GÜNDEM      19 Subat 2024 - 14:19     0

SAADET PARTİSİ ÇORUM BELEDİYE BAŞKAN ADAYI FARUK CIDIK TURAN ATLAMAZ'I ZİYARET ETTİ

Saadet Partisi Genel Disiplin kurulu Üyesi Ahmet Bölükbaş, Saadet Partisi Çorum İl Başkan Vekili İbrahim Zorlu, Merkez İlçe Başkanı Fatih Yıldıran, Gençlik Kolları Başkanı Seyit Ahmet Güher'de hazır bulundular.

 

 

Ziyaret sonrası yazılı bir açıklamada bulunan Faruk Cıdık ; Değerli büyüğümüz ilimizde 2003- 2009 yılları arasında Çorum  Belediye Başkanlığı yapmış sayın Turan Atlamaz beyin duasını aldık, engin bilgi ve tecrübe deneyimlerini bizimle paylaşan Turan beye teşekkürlerimi sunuyorum. Bundan sonraki yaşamında değerli başkanımıza Rabbimden sağlık sıhhat ve afiyetler dilerim diye sözlerine ekledi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ