ÜNİVERSİTE GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Okuduğunuz haber
GÜNAY: YAPARSA AK PARTİ YAPAR

BELEDİYE, 1000 GENCİ ÇANAKKALE’YE GÖTÜRÜYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    GÜNAY: YAPARSA AK PARTİ YAPAR

GÜNAY: YAPARSA AK PARTİ YAPAR

Çorum’un Alaca Belediyesi Alaca-Çorum Karayolu’nda 2 bin 500 metre uzunluğunda sıcak asfalt döktü. Yenilenen yolda inceleme yapan AK Parti İl Başkanı Murat Günay, 'Yaparsa AK Parti yapar.'dedi.

GÜNDEM      06 Eylül 2023 - 15:32     0

GÜNAY: YAPARSA AK PARTİ YAPAR


Konuya ilişkin açıklama yapan Günay, şöyle dedi:
Alaca-Çorum Yolu 2.500 metre sıcak asfalt Alaca ilçemize hayırlı uğurlu olsun. İlçelerimiz; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde Gönül Belediyeciliği ile her geçen gün büyüyor, gelişiyor ve güzelleşiyor.
Alaca İlçemizde yapımı devam eden asfalt çalışmalarını Alaca ilçe Başkanımız Sayın Ragıp Ağaçdan ve Alaca Belediye Başkanımız Sayın Halil İbrahim Şaltu ile yerinde inceledik. Bu yolun yapımında emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, tüm hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum.
Yaparsa AK Parti yapar.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ