RUSYA'DA NELER OLUYOR?

Okuduğunuz haber
FİDAN VE KALIN'I BİR ARADA GÖRENLER BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

BAŞKAN ERDOĞAN AFFETMEDİ!

Anasayfa   /    Gündem    /    FİDAN VE KALIN'I BİR ARADA GÖRENLER BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

FİDAN VE KALIN'I BİR ARADA GÖRENLER BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

🔴GÖRENLER ŞAŞIRDI ❗️ Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın İstanbul'da yürüyüş yaptı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Galataport sahil bandında kalabalık bir heyetle birlikte yürürken görüntülendi.

GÜNDEM      24 Haziran 2023 - 10:58     0

FİDAN VE KALIN'I BİR ARADA GÖRENLER BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI

 

 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve MİT Başkanı İbrahim Kalın İstanbul'da yürüyüş yaptı. Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, Galataport sahil bandında kalabalık bir heyetle birlikte yürürken görüntülendi. Yabancı misafirlerin de bulunduğu bir heyetin eşlik ettiği ikili, fotoğraf çekilmek isteyenleri kibarca geri çevirdi.

 

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan ve Milli İstihbarat Teşkilatı Başkanı İbrahim Kalın, yoğun siyasi çalışmalarına kısa bir ara vererek İstanbul'da bir yürüyüş yaptı.

 

GÖRENLER BÜYÜK ŞAŞKINLIK YAŞADI 

 

Fidan ve Kalın, Galataport sahil bandında kalabalık bir heyetle birlikte yürürlerken görüntülendi. Yabancı misafirlerin bulunduğu bir heyetinde eşlik ettiği ikiliyi Boğaz turunda görenler büyük şaşkınlık yaşadı. 

FOTOĞRAF ÇEKİLMEK İSTEYENLERİ GERİ ÇEVİRDİLER

 

Üst düzey güvenlik önlemlerinin alındığı yürüyüş esnasında ikili fotoğraf çekilmek isteyenleri kibarca geri 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ