DEMİRİ DEMİR İLE DÖVENLERİN ANADOLU YA HAKİM OLDUĞU GÜNDÜ BU GÜN

Okuduğunuz haber
ÇORUM'DA BAZI İLÇELERİN KAYMAKAMLARI DEĞİŞTİ

HİTİT ÜNİVERSİTESİ'NE 35 MİLYON EK ÖDENEK!

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇORUM'DA BAZI İLÇELERİN KAYMAKAMLARI DEĞİŞTİ

ÇORUM'DA BAZI İLÇELERİN KAYMAKAMLARI DEĞİŞTİ

Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Çorum'un İskilip ,Boğazkale ,Bayat ,Mecitözü, Laçin ve Dodurga ilçelerinin kaymakamları değişti.

GÜNDEM      26 Agustos 2023 - 08:22     0

ÇORUM'DA BAZI İLÇELERİN KAYMAKAMLARI DEĞİŞTİ

Kararnameyle 491 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Jandarma Genel Komutanlığı'nda da 72 general ve albay yeni görev yerlerine atandı.

Vali yardımcıları ve kaymakamlar, Jandarma ve Sahil Güvenlik Komutanlıklarında generaller ve albaylar...

Atama kararları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.

Çorum’un iki ilçesine yeni kaymakam atandı. Gelenler : Nevşehir Acıgöl Kaymakamı Emine Karataş Yıldız Boğazkale Kaymakamlığına, Konya Kulu Kaymakamı Ramazan Polat ise İskilip Kaymakamlığına getirildi.

Gidenler : Bayat Kaymakamı Yunus Emre Bozkurtoğlu Adıyaman Sincik Kaymakamı, Mecitözü Kaymakamı Mustafa Atış Elazığ Maden Kaymakamı, Laçin Kaymakamı Pınar Ayaz Artvin Kemalpaşa Kaymakamı, Dodurga Kaymakamı Göktuğ Kaan Ayaz Artvin Valiliği Hudut Mülki İdare Amiri ve İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural Teftiş Kurulu Başkanlığı Mülkiye Müfettişi oldu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ