CHP GENÇLİĞİ “ARZUM MERYEM AKDOĞAN”A EMANET

Okuduğunuz haber
ÇESİAD'DAN MEZUNLAR BULUŞMASI

BAŞKAN AŞGIN’DAN “ESTETİK ŞEHİR ÇORUM” PROJELERİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇESİAD'DAN MEZUNLAR BULUŞMASI

ÇESİAD'DAN MEZUNLAR BULUŞMASI

Çorumlu Eğitimci, Sanayici ve İş Adamları Dayanışma Derneği (ÇESİAD) 2 Mart 2024 Cumartesi günü İstanbul Boğazı'nda  2005 yılından bu yana ÇESİAD'dan burs almış mezunlarıyla akşam yemeğinde buluştu.

GÜNDEM      04 Mart 2024 - 10:42     0

ÇESİAD'DAN MEZUNLAR BULUŞMASI

Ankara, Samsun, Çorum, Kütahya gibi yurdun dört bir yanından ÇESİAD mezunları bir araya gelerek eski günleri yad ettiler. İş yoğunluğu, şehir dışı vb. nedenlerle müsait olamayanlar mesaj göndererek kalplerinin ÇESİAD'la birlikte olduğunu belirttiler ve iş nedeniyle İstanbul dışında yaşayanlar, tüm mezunlara bulundukları şehirde kapılarının açık olduğunu belirttiler.Hem mezunların kendi aralarındaki hem de mevcut öğrenciler ve yönetim kurulu üyeleriyle olan etkileşimlerini, diri tutmak için çeşitli fikirler ürettiler. Mezunlara özel gezi, mentorluk projesi gibi bir çok farklı fikir ortaya çıktı. Derneğin mezunlarıyla bağlarının kopmamasının önemi vurgulandı ve en kısa sürede tekrar ama daha kalabalık olarak buluşabilmek mezunlar birbirlerine söz verdi. Yemekte kısa bir konuşma yapan Yönetim Kurulu Başkanı Neslihan Yurtdagül "İlk olarak davetimize icabet ederek yurdun dört bir yanından buraya ÇESİAD için gelen tüm mezunlarımıza teşekkür ederim. 2005 yılından bu yana faaliyet gösteren derneğimizin kuruluş amacının kendi kendine dönen bir sistem kurmak olduğunu belirtmek istiyorum. Bugün baktığımızda mevcut yönetim kurulumuzun neredeyse yarısını mezunlarımız oluşturuyor. Burs kaynağımızın ise yarıdan fazlası mezun öğrencilerimiz tarafından karşılanıyor. Türkiye'de bunu başarabilen belki de 2 3 dernekten biriyiz ancak hedefimiz bu oranları %70'lere 80'lere çekmek. Bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler" dedi. Gecenin sonunda çektirilen hatıra fotoğrafının ardından etkinlik sona erdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ