TARİHİ GÜPÜR HAMAMI KÜLLERİNDEN YENİDEN DOĞACAK

Okuduğunuz haber
BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI

AK PARTİ İL BAŞKANI GÜNAY A TAKIMINI BELİRLEDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI

Çorum Belediyesi, terör saldırılarına tepki göstermek ve Mehmetçiğe destek olmak amacıyla şehri bayraklarla donatıyor.

GÜNDEM      25 Aralik 2023 - 18:44     0

BELEDİYEDEN VATANDAŞLARA TÜRK BAYRAĞI

 

 

Çorum Belediyesi şehri bayraklarla donatmak için Hürriyet Meydanı’nda vatandaşlarla Türk Bayrağı hediye etti. Bayrak dağıtımına Çorum Şehit Aileleri Derneği, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve Çorum Muharip Gaziler Derneği yöneticileri de katıldı.

 

Günün birlik günü olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, "Mehmetçiğe moral vermek amacıyla bayrak seferberliği başlattık. Biz büyük ve güçlü bir ülkeyiz. Bu zorlu günler, birbirimize daha da sıkı kenetlendiğimiz günlerdir. Bu kenetlenmenin en büyük simgesi şehit kanlarıyla boyanmış al bayrağımızdır. Biz de bu sebeple hemşehrilerimize şanlı Türk Bayrağımızı hediye ediyoruz." dedi.

 

“Çorum’u bayraklarla donatalım”

Birlik ve beraberlik vurgusu yapan Başkan Aşgın “Dün de bugün de yarın da devletimizin milletimizin yanındayız. Birlik ve beraberlik halinde bütün şer odaklarının karşısına çıkarız. Kahraman ordumuza destek amacıyla Çorum’u bayraklarla donatalım. Tüm hemşerilerimizi ev ve iş yerlerine şanlı bayrağımızı asmaya davet ediyoruz."

 

Dernek Başkanlarından açıklama

Çorum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Adem Mert, Çorum’un bayraklarla donatılmasına katkı veren Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür etti. Mert “Biz hiçbir zaman boyun bükmedik bundan sonrada bükmeyeceğiz dimdik ayakta durmaya devam edeceğiz.” dedi.

 

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Başkanı Galip Deniz de “Belediyemizin aracılığıyla tüm dünyaya birlik ve beraberliğimizi göstermek için evlerimize ve işyerlerimize bayrak asıyoruz. Derneğim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Bütün dünyaya tek vücut olduğumuz göstereceğiz. Ordumuzun Allah yardımcısı olsun. Dualarımızla devletimizin ve askerimizin yanındayız.” dedi. 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ