BAŞKAN AŞGIN’DAN “ESTETİK ŞEHİR ÇORUM” PROJELERİ

Okuduğunuz haber
BELEDİYEDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

KAYA: BU AYDA BİZE DÜŞEN YARDIMLAŞMAYI VE DAYANIŞMAYI YAŞAMAK VE YAŞATMAKTIR 

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYEDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

BELEDİYEDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

Çorum Belediyesi, belediye başkanı ve başkan yardımcılarının adını kullanarak yardım topladıklarını iddia eden dolandırıcılara karşı vatandaşları bir kez daha uyardı.

GÜNDEM      05 Mart 2024 - 16:18     0

BELEDİYEDEN DOLANDIRICILIK UYARISI

 

Çorum Belediyesi Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, son günlerde Başkan Yardımcılarının ismi ve fotoğrafının yer aldığı whatsapp hatlarından hayırsever vatandaşların aranıldığı ve yardım adı altında para talep edildiği ya da mal alımlarında indirim talep edildiği belirtildi. Çorum Belediyesi’nin böyle bir usulle yardım toplamasının, indirim yaptırılmasının, mal alımının mümkün olmadığı, bu konuda herhangi bir bilgi talebinin mümkün olmayacağının vurgulandığı açıklamada vicdan sahibi ve hayırsever insanların dolandırıcılara inanmamaları konusunda uyarıldı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ