''1 MİLYAR TL BÜYÜKLÜĞÜNDEKİ PASTAYI 23 ÖZEL HASTANE PAYLAŞIYOR''

Okuduğunuz haber
BARAJDA MAHSUR KALAN TRAKTÖR SÜRÜCÜNÜ İTFAİYE KURTARDI

ÇORUM'DA HAYVAN PAZARI GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    BARAJDA MAHSUR KALAN TRAKTÖR SÜRÜCÜNÜ İTFAİYE KURTARDI

BARAJDA MAHSUR KALAN TRAKTÖR SÜRÜCÜNÜ İTFAİYE KURTARDI

Çorum’da traktörünü yıkamak için baraja giren sürücü suya gömülen traktörüyle birlikte mahsur kaldı. Traktör sürücüsü ve yanındaki yavru kediyi Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün dalgıç ekibi kurtardı.

GÜNDEM      15 Ocak 2024 - 18:14     0

 BARAJDA MAHSUR KALAN TRAKTÖR SÜRÜCÜNÜ İTFAİYE KURTARDI

 

 

Olay öğle saatlerinde Hatap Barajı’nda yaşandı. Traktörünü yıkamak isteyen 60 yaşındaki Gazi E. eski köy yolunun bulunduğu bölgeden baraja girdi. Derinliği fark edemeyen Gazi E. bir anda kendini suyun içinde buldu. Bataklığa saplanınca geri dönemeyen Gazi E. bu kez karşıya geçmeye çalıştı ancak barajın ortasında yarıya kadar suya gömülen traktörü ve yanındaki kedisiyle birlikte mahsur kaldı.

 

Traktörün üzerine çıkarak yardım isteyen Gazi E.’yi görenler 112’ye ihbarda bulundu. Kısa sürede olay yerine ulaşan Çorum Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı dalgıç ekibi, Gazi E. ve yanındaki kediyi barajdan çıkardı. Gazi E.’nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, dalgıç kurtarma ekibi sudan çıkardığı yavru kediye Hatap ismini verdi.

 

 

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ