ŞEHRİN TIKALI BİR DAMARI DAHA AÇILIYOR

Okuduğunuz haber
AHLATCI'DAN OKUL MÜJDESİ!

ÇORUM BASIN DERNEĞİ KURULDU BASIN, BİRLİKTE HAREKET EDECEK

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI'DAN OKUL MÜJDESİ!

AHLATCI'DAN OKUL MÜJDESİ!

AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı Üçtutlar Mahallesi'ne yapılacak olan 24 derslik modern bir okulun projesini hayata geçirdiklerinin müjdesini verdi

GÜNDEM      04 Kasim 2023 - 12:22     0

AHLATCI'DAN OKUL MÜJDESİ!

Çorum için eğitim seferberliği başlattıklarına vurgu yapan Milletvekili Ahlatcı, "Çorum'da eğitimi en üst düzeye çıkarmak, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın en iyi eğitimi almasını sağlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Üçtutlar Mahallesi Binevler Mevkiinde, 24 derslikli modern bir okulu projelendirip hayata geçirdik. Bu okul, sadece bir bina değil, geleceğimizin mimarı olan çocuklarımızın yeteneklerini keşfetmeleri için bir fırsattır" dedi. Avrupa'da eğitime en çok kaynak ayıran ülkenin Türkiye olduğunu belirten Milletvekili Ahlatcı, "Yaptığımız bu yatırım, Çorum'un aydınlık yarınlarına yapılan bir katkıdır. Eğitimi ön plana çıkararak, genç nesilleri en iyi şekilde yetiştirerek ülkemizin geleceğine ışık tutuyoruz. Sizlerin desteği ve güveniyle daha nice projelere imza atacağımıza inanıyoruz" diye konuştu. "Amacımız ülkemizi kalkındıracak, dünyada söz sahibi kılacak, donanımlı, okuyan, araştıran, sorgulayan, ahlaklı ve erdemli gençlere sahip olmaktır." diyen Milletvekili Ahlatcı, Çorum'da eğitimle ilgili yatırımlara daha çok önem vereceklerini kaydetti. Çorum'a değer katmaya devam edeceklerine değinen Milletvekili Ahlatcı, Çorum için en değerli mirasın eğitim olduğunu söyledi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

SON DAKİKA HABERLERİ